Sten och bergspräckning

Har ni en sten eller en bergklack som ligger ivägen för ert husbygge, altanbygge, utbyggnad, gräsklipparen, i källaren med mera.Då kan jag hjälpa er med att ta bort stenen eller bergsklacken!Jag använder mig av en stenspräckningsmetod som heter Simplex, det är en säker och effektiv metod att ta bort sten, berg och betong, särskilt i känsliga miljöer. Simplexpatronen består av ett speciellt sorts krut, gasen från detta krut delar stenen genom att man med hjälp av sand stänger in patronen i borrhålet. Patronen har en brinnhastighet på ca 350 m/s att jämföra med konventionella sprängämnen som har ca 5000 m/s. Simplexpatronen är en CE-märkt och patenskyddad produkt.
Då vibrationerna klingar ut hastigt efter smällen ger detta möjlighet att skjuta nära känsliga objekt och man behöver ej besiktiga närliggande fastigheter. Stenen/berget kan delas så man kan köra bort bitarna med skottkärra och slipper ta in tunga maskiner som förstör gräsmatta eller dyligt.

söndag 19 maj 2013

Herrljunga Trädgårdsförening.

Demonstrerade stenspräckning på Herrljungas Trädgårdsförening, de hade visningdag med lite olika lokala företag som var där och visade/sålde sina produkter. 
Borrade och delade en sten som dom haft problem med bl.a. Med ett punkterat traktordäck.
 
Intresset var stort både före och efter stenspräckningen. 
Många ville jag skulle komma och hjälpa dom med stena i trädgård och i väg. 
/Wille Inga kommentarer:

Skicka en kommentar